30 Temmuz 2019 Salı

AHLAT KÜLTÜR SANAT VE ÇEVRE VAKFI, BİTLİS'TE HAİN SALDIRI, İlhami NALBANTOĞLU


BİTLİS’TE HAİN SALDIRI 
BİNBAŞI ZAFER AKKUŞ ŞEHİT EDİLDİ


Binbaşı Zafer AKKUŞ
     Sorumluluk  bölgesindeki güvenlik korucularını kontrol etmek amacıyla merkeze bağlı Çalıdüzü Köyü bölgesine giden Binbaşı Zafer Akkuş'un içinde bulunduğu sivil araca  teröristler tarafından  roketli bir saldırı düzenlendi.
      Saldırıda ağır yaralanan  Binbaşı Akkuş, kaldırıldığı Bitlis Devlet Hastanesinde şehit oldu. Saldırı sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.
      Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-2 Harekâtı kapsamında Irak kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerin daha şehit, 5'i hafif 6 askerin de yaralandığını açıkladı.
      Yapılan yazılı açıklamada:
Cenaze Töreni
"Pençe-2 Harekâtı kapsamında 19 Temmuz 2019 tarihinde Irak kuzeyinde  teröristlerle çıkan çatışmada 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş 5'i hafif olmak üzere 6 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.
      Bölgedeki operasyonlara hava destekli olarak aralıksız devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilaminal71@gmail.com