6 Eylül 2019 Cuma

TARİHİ KENTE GENÇ KAYMAKAM, ERKAN İSA ERAT, AHLAT KÜLTÜR SANAT VE ÇEVRE VAKFI, İlhami NALBANTOĞLU


ERKAN İSA ERAT
TARİHİ KENTE GENÇ KAYMAKAM
Yeni Kaymakamımız Erkan İsa ERAT

Ahlat’a genç ve yakışıklı bir Kaymakam atandı. Dileriz Ahlat’ın tarihine adını yazdıran efsane Kaymakamlarımız gibi iz bırakarak Ahlat’tan ayrılır.
      30 yılı aşkın bir süredir Ahlat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapan Ahlat Kültür Sanat ve Çevre Vakfı olarak, son yıllarda sıkça değişen Kaymakamlarımıza başarı ve iyi dileklerimizi, temennilerimizi sunmayı ihmal etmiyoruz.
     Yeni Kaymakamımız Erkan İsa Erat’a da aynı dileklerimizi sunuyoruz.
      Erkan İsa Erat, 1985 yılında Erzurum’un   İspir ilçesinde doğmuş.. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, lise öğrenimini ise   Trabzon’un Akçaabat ilçesinde tamamlamış.
      Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirmiş. ABD’de University Of Old Dominion Üniversitesinde aldığı dil eğitiminin yanı sıra “Yerel ve Merkezi Yönetim” ve “Kriz Yönetimde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim” alanlarında çalışmalarda bulunmuş.
      Erkan İsa Erat, 2009 yılında Yozgat Kaymakam Adayı, Aralık 2009- Mayıs 2010  Burdur Yeşilova   Kaymakamı, Mart 2012-Eylül 2014 tarihleri arasında Karaman Ayrancı  Kaymakamlığı ile eş zamanlı olarak Vali Yardımcısı, ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, 2014-2016 tarihleri arası Sivas Gölova  Kaymakamlığı  ve son olarak  2016 yılından itibaren Ağrı Tutak Kaymakamı görevlerinde bulunmuş. 
      Erkan İsa Erat, evli olup, İngilizce bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilaminal71@gmail.com