7 Mayıs 2020 Perşembe

TÜRK DOKTORLARI, AHLAT KÜLTÜR SANAT VE ÇEVRE VAKFI, İlhami NALBANTOĞLU

TÜRK DOKTORLARI
AKIL VE BİLİMLE GÖZLE GÖRÜLMEYEN DÜŞMANI YENMEYİ BAŞARDILAR…
Başarılı Bakanımız Fahrettin Koca
  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Beni Türk Doktorlarına Emanet Ediniz” demişti. Cumhuriyet değerleri kapsamında yetişen Türk Bilim İnsanı, doktorlarımız, Atatürk’ün bu değerlendirmesini ne kadar hak ettiklerini kanıtladılar.
      Bu başarının en büyük nedeni, alanlarında önemli başarılara imza atan  seçkin Türk Akademisyen ve  Bilim İnsanlarımızdan oluşan “Bilim Kurulu”nun teşkil edilmesi olmuştur. Başka bir deyişle bu  başarılı sonuca, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın sergilediği  üstün   “Kriz Yönetimi Stratejisi”nin bilim ve akılla bir araya getirilmesiyle ulaşılmıştır.
      Elde edilen bu başarıya, alınan önlemlere ve uygulamalara bilinçli Türk toplumunun  harfiyen uyum sağladığı gerçeğini de göz ardı edemeyiz.  Zira, Ulus olarak zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde  olmayı gerektiren bir kültürden geliyoruz.
      Bu sürecin bundan sonraki aşamalarında, şimdiye kadar gösterdiğimiz kararlılık ve duyarlılığın hiç gevşetilmeden ve aksatılmadan devam ettirilmesi gerekmektedir.
      Ülke olarak bu krizi fırsata çevirmeliyiz. Gücümüzü, kapasitemizi gözden geçirme ve eksiklerimizi tamamlama yoluna gitmeliyiz.
          Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur…    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilaminal71@gmail.com